Ο Παράδεισος του Αιγαίου

Οι περισσότεροι επισκέπτες της Σκιάθου επιστρέφουν ξανά κι αυτό λόγω της ομορφιάς που βλέπουν και της φιλοξενίας που εισπράττουν. Σας περιμένουμε κι αυτό το καλοκαίρι!

Περισσότερες από 100 παραλίες

γύρω από τη Σκιάθο

Η Σκιάθος έχει αμέτρητες παραλίες παντού γύρω της, κάθε μία μοναδική σε εικόνες, χρώματα και αίσθηση. Υπάρχουν αμμουδερές με βότσαλα και παντού υπάρχουν πράσινα δάση που συνοδεύουν τα κρυστάλλινα νερά.

Στις περισσότερες παραλίες θα βρείτε σνακ μπαρ για σνακς και καφέ και οι περισσότερες είναι εύκολα προσβάσιμες με μέσα μαζικής μεταφοράς ή αυτοκίνητο.

Μπορείτε επίσης να κάνετε ταξίδια με βάρκες γύρω από το νησί μέχρι και τα διάσημα Λαλάρια με τις μεγάλες στρόγγυλες λευκές πέτρες αλλά και την “Τρύπα στον Βράχο”. Τα νερά στα Λαλάρια θυμίζουν εξωτικά μέρη και η εμπειρία είναι μοναδική.

Alt Text

Σκιάθος η Ατμόσφαιρα της Πόλης

με εστιατόρια, μπαρ, καταστημάτα και άλλα...

Σας αρέσουν οι περίπατοι σε σοκάκια και φωτεινούς πεζόδρομους, να κάνετε ψώνια ή να απολαμβάνετε ένα κοκτέιλ σε ένα πραγματικά ελληνικό τοπίο; Η Σκιάθος θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας και σε αυτό!

Βρείτε εστιατόρια σε κάθε σημείο της πόλης και γευτείτε εξαιρετικά πιάτα και φρέσκα θαλασσινά που δεν θα ξεχάσετε. Περιπλανηθείτε αγοράζοντας δώρα και αναμνηστικά και χαλαρώστε στο παλιό λιμάνι με τη θάλασσα στα πόδια σας.

Το παλιό λιμάνι είναι και το σημείο όπου ξεκινούν οι περισσότερες εκδρομές με καραβάκια από όπου και μπορείτε να πάρετε το εισιτήριό σας για το επόμενο πρωί. Κάθε εμπειρία είναι ξεχωριστή!

Alt Text

Γεμάτη Ιστορία & Πολιτισμό

Επισκεφθείτε τα μοναστήρια και τα εξωκκλήσια

Στην Σκιάθο νιώθετε παντού την Ιστορία και τον Ελληνικό Πολιτισμό!

Επισκεφθείτε μοναστήρια και μικρά εκκλησάκια σε πανέμορφα καταπράσινα σκηνικα κρυμμένοι θησαυροί στα δάση της Σκιάθου. Μάθετε την ιστορία τους και νιώστε την μοναδική ατμόσφαιρα…

Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, συγγραφέας που γεννήθηκε στην Σκιάθο και έδωσε το όνομά του στον κεντρικό πεζόδρομο και το αεροδρόμιο της Σκιάθου. Το σπίτι όπου έζησε είναι πλέον ένα μουσείο κειμήλιο για τον πολιτισμό της Σκιάθου και της Ελλάδας.

Alt Text